Състояние на връзката: Сложно е Епизод 74

Състояние на връзката: Сложно е Епизод 74

Сагата, в която участват любимите актьори Еда Едже и Берк Октай (Йълдъз и Чаатай от „Опасно изкушение“), е произведена от MF Yapım и излъчена в Турция от юли 2015 г. до април 2016 г. по Show TV, обхващайки 40 оригинални епизода с продължителност по 100 минути всяко.

Международната версия на сериала предлага 105 епизода, всеки с продължителност от 45 минути.

В „Състояние на връзката: сложно“ играят Берк Октай („Опасно изкушение“, „Надежда за обич“, „Опасни улици“), Серен Шириндже, Еда Едже („Опасно изкушение“) и Памир Пекин („Песента на живота“), заедно с Нурсели Идиз („Цената на славата“), Сезай Алтекин („Край или начало“, „Отмъщението“), Алптекин Серденгечти („Опасни улици“, „Отмъщението“, „Чучулигата“, „1001 нощ“), Мерт Тюркоолу, Йозлем Йочалмаз и Еда Кая.

Сюжетът разказва за Айшегюл (Серен Шириндже), невинно и жизнерадостно момиче, което живее само в красива къща, наследство от починалите ѝ родители, и пише сценарии за сериали.

Един ден, най-добрите ѝ приятелки я убеждават, че е спечелила безплатна почивка в Гърция, където среща известния актьор Джан (Берк Октай). Пристигайки в хотела, тя открива, че няма направена резервация на нейно име и не разполага с достатъчно средства, за да се върне в Истанбул.

Джан ѝ заема пари, което ѝ позволява да се върне у дома, където разбира, че приятелките ѝ са продали къщата ѝ на Джан.

Разочарована, Айшегюл се опитва да преговаря с него, а той ѝ предлага условие – да остане, но като негова прислужница.

В развитието на сюжета се заформя и любовен четириъгълник между Айшегюл, която се влюбва в Джан; Джан, който е влюбен в Елиф (Еда Едже); Елиф, която обича Мурат (Памир Пекин); и Мурат, който има чувства към Айшегюл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *