Преплетени съдби Епизод 50

Преплетени съдби Епизод 50

Историята в премиерната турска сериална поредица разкрива трагичната съдба на Дженет (Айча Бингьол), която става жертва на домашно насилие от страна на своя съпруг.

През годините тя търпи в мълчание тези страдания, докато един ден завършва в болница. Разбирайки, че нейните дни са преброени, Дженет решава да изложи истината за своя жесток живот. Тя се обръща към Зейнеб (Ирем Хелваджъоглу), адвокатка, чиято рекламна табела тя случайно забелязва от прозореца на болничната си стая.

Майката на тримата си сина, носеща тежка съдба, дава на младата жена тайно писмо, което в крайна сметка ще събере Зейнеб и Халил (Алп Навруз), най-големия син на Дженет. В процеса на разкриване на тъмни тайни от миналото, отношенията в семейството ще претърпят драматични обрати.

Сериалът е адаптиран по известния роман на турския автор Атике Хинчлиер, „Сърдечна болка“, и засяга важната тема за борбата на жените в света срещу домашното насилие. Създатели на сериала са Сердар Гьозелекли и Айля Хаджъоуларъ.

В звездния каст се включват и актьори като Айча Бингьол, която впечатлява зрителите в ролята на Дженет, както и Месут Акуста, който излезе майсторски в ролята на маниакалния и жесток съпруг на Дженет, Йълмаз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *