Ослепително слънце Епизод 204

Ослепително слънце Епизод 204

„Ослепителното слънце“ е един от най-гледаните европейски сериали през последните няколко години и се отличава с няколко престижни награди, включително „Най-добра телевизионна продукция“ за 2019 година. Този мелодраматичен сериал дебютира във Франция през 2018 година и продължава да бъде в центъра на вниманието благодарение на голямото интерес от страна на публиката.

„Ослепителното слънце“ представя няколко захватващи сюжетни линии и разглежда важни социални теми, като младежката история става изключително популярна сред френските тийнейджъри в социалната мрежа Туитър.

Действието се развива в прекрасния град Монпелие в Южна Франция. Клер се завръща след 17-годишно отсъствие, за да покаже на сина си Тео мястото, където е родена и което е източник на много болка и страдание за нея. Обаче в само няколко часа Монпелие я сблъсква с нов удар, когато тя е арестувана и неправомерно обвинена за убийството на свой приятел от детството. За да докаже своята невинност, Клер е принудена да разкрие всички тайни от миналото си, включително истината за смъртта на сестра си Анжел.

Докато се сблъсква с разследващия полицай Ману, отговорен за разкриването на убийството, за което е обвинена, Клер среща и младежката си любов Жулиен, който вече е женен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *