Моето име е Мелек Епизод 205

Моето име е Мелек Епизод 205

Моето име е Мелек (Benim Adım Melek) е многосериен турски сериен филм, който разказва за живота на млада жена, която за един миг губи почти всичко. Въпреки това тя ще се опита да намери сили не само да продължи да живее, но и да си върне загубеното

Нейното име е Мелек. Тя е много мила и красива млада жена, която живее в красива къща с добър любящ съпруг и отглежда три очарователни деца. Един ден обаче, тя научава че е неизлечимо болна. Съвременните методи на лечение могат да удължат живота й, но не и да я излекуват. Мелек изпада в депресивно състояние и търси опора, надежда и подкрепа от любимия си съпруг Алпай. Той обаче знае за състоянието й преди нея, за което не я е информирал. Вместо това той е започнал да събира всички необходими документи за развод, опитвайки се да я лиши от ролята й на майка, като поемете попечителството над децата върху себе си. Освен това той е решен да я лиши от всички финансови спестявания. Така някога щастливо омъжената и богата жена, остава без нищо на прага на смъртта.

Останала напълно сама, Мелек се завръща в бащината си къща, която е напуснала преди години, за да омъжи за Алпай, въпреки несъгласието на баща си. Там обаче никой не чака Мелек. Нейните родители и роднини отдавна са забравили за нея и не очакват, че някога отново ще прекрачи прага на къщата. Но на ръба на смъртта Мелек е изключително решителна. Тя ще възвърне любовта на семейството и приятелите си, които някога силно е наскърбила и обидила. Нещо повече, Мелек ще се бори за майчините си права отнети от нейният коварен съпруг. Мъж от нейното минало на име Халил, ще й помогне в това начинание.

В младостта си Халил е обичал много Мелек и продължава да обича, въпреки факта че тя е избягала от любовта му. Мелек, подобно на Феникс, възкръснал от пепелта, започва да крои планове за бъдещето и въпреки смъртоносната болест, която се изостря е решена да се опита да изгради нов щастлив живот, дори и за кратко. Тя е решена дори да роди друго дете от мъжа, който я обича с цялото си сърце.

И когато Мелек вече мисли за нов брак и възможността да заживее с приятен човек, се появява бившият й съпруг Алпай. Той е недоволен от действията на бившата си съпруга и превръща живота й в истински кошмар. Сега всеки ден е оцеляване, при което главната героиня трябва да се изправи срещу бившия си съпруг. В това тя ще бъде подпомогната не само от любовта към децата си, но и от чувствата на човека, който е мислил постоянно за нея (Халил). Сега тя ще може да промени живота си, но това изисква вземане на трудни решения.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *