Къде да гледаме сериала „Мащехата“?

Къде да гледаме сериала „Мащехата“?

Една от най-гледаните мексикански теленовели за последното десетилетие – „Мащехата“ (La madrastra, 2022 г.), проследява разтърсващата история на жена, осъдена на дълги години затвор за престъпление, което не е извършила.

Историята:

Обвинена в престъпление, което не е извършила, Марсия Сиснерос е осъдена несправедливо на 35 години затвор. Нейният съпруг – бизнесменът Естебан Лобардо, с когото имат зад гърба си 8-годишен брак и две деца, я смята не само за убийца, но и за прелюбодейка, която се е опитала да прикрие изневярата си, като се е отървала от любовника си Николас Ескаланте. Естебан започва да се съмнява и в бащинството на малката си дъщеря Лусия, а това го подтиква да се разведе с Марсия, оставяйки я да гние в затвора в пълно неведение за собствените ѝ деца. Убедена, че убиецът на Николас е сред приятелите на бившия ѝ съпруг, Марсия завършва право, докато излежава присъдата си в затвора, за да отвори отново потуления случай, около който има твърде много въпросителни. След 20 години, прекарани зад решетките, тя е освободена предсрочно и се връща в Мексико, решена да намери истинския престъпник, да отмъсти на Естебан, който я е изоставил в най-трудния за нея момент, и най-важното – да си върне обичта на двете си деца – Уго и Лусия.

Марсия се завръща в живота на близките си, но нищо вече не е същото – Естебан е сгоден за користната Паула, а Уго и Лусия дори не подозират, че майка им е жива, израснали в заблуда, че тя е починала. Единственият спомен, който им е останал от нея, е един портрет… но подменен от сестрата на Естебан с лика на друга жена. Въпреки негодуванието, което Марсия и Естебан изпитват помежду си, не след дълго чувствата отново се събуждат и възраждат любовта им. С цел да се свърже отново с децата си, тя го убеждава да се оженят повторно, но за да разследва всички заподозрени за убийството на Николас, се завръща в дома си под чужда самоличност – тази на суровата бизнесдама Мариса Джонс, превръщайки се в „мащеха“ на Уго и Лусия. Те обаче виждат в нейно лице натрапница, дошла да заеме мястото на любимата им майка. Дали Марсия ще успее отново да спечели любовта на децата си и да разкрие кой е истинският убиец?

Актьорите:

Главната роля в „Мащехата“ е поверена на най-харесваната латиноамериканска актриса у нас – Арасели Арамбула, която се завръща в българския ефир с най-новата си роля. 48-годишната мексиканка е позната на зрителите с превъплъщенията си в „Доня Сандовал“, „Непокорно сърце“ и „Пътища на любовта“, а неин екранен партньор е звездата от „Амазонките“ Андрес Паласиос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *