Златно момче Сезон 2 Епизод 7

Златно момче Сезон 2 Епизод 7

Категоричният фаворит на публика в момента и рейтингов феномен не само в България, но и в съседна Турциякъдето е създаден, сериалът „Златно момче“ проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак.

Сериалът е сред най-изнасяните турски продукции през 2023-2024 и привлича вниманието с успеха на международното си разпространение.

През втория сезон ще видим завръщането на извънбрачната дъщеря на Халис Ага, Нюкет. Говори се, че водещ актьор по-късно ще напусне сериала и това може да доведе до нови промени в актьорския състав. Зрителите ще бъдат шокирани от тази раздяла.

Сериалът привлича вниманието с имената в актьорския си състав.

Афра Сарасоглу и Мерт Рамазан Демир са в главните роли и благодарение на популярността на сериала те често привличат вниманието и на медиите.

Афра Сарасоглу играе образа на Сейран в сериала. Сейран е красива и успешна героиня, която е родена и израснала в Газиантеп и иска да учи и да се отърве от потисническото си семейство.

Мерт Рамазан Демир въплъщава живот на героя на Ферит, флиртуващ и разглезен внук, когото дядо му Халис Ага решава да ожени притудително.

Сериалът базиран на реални събития, е вдъхновен от историята на Гюлсерен Будайчиоглу и разказва историята на семейство Корхан от Газиантеп. Епизодите се заснемат в Газиантеп и Истанбул.

Друг важен нов персонаж в продукцията е Нюкет, въплатен от актрисата Биннур Кая, която ще се присъедини към сериала в началото на Сезон 2 като дъщерята на Халис Ага Нукхет, която живее в чужбина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *