Един за друг Сезон 5 Епизод 22 06.04.2024

Един за друг Сезон 5 Епизод 22 06.04.2024

С какво ще ни изненада сезон 5 на „Един за друг“?

„Предстои да видим много любов, красиви влюбени, енергични и позитивни млади хора. Всеки сезон имаме и изненади, но този път са много“, разкрива Емо Чолаков.

„Гледала съм всички сезони до момента, но трудно мога да направя сравнение със сегашния сезон. Искам да пробвам повечето игри, но за съжаление не ми остава време. За някои ми се иска да предизвикам и собствените си страхове“ допълва водещата.

„Има много нови игри. По-интересни и страшни, на моменти дори драматични. Имаме платформа от 150 метра, на която се качваме и това е дори едно от лесните предизвикателства. Но любовта трябва да се изпитва“, категоричен е водещият.

Мнението на Мария е, че животът е този, които изпитва любовта. Целта на предаването не е да раздели двойките, а да им даде възможност да се опознаят по-добре. Дори според нея има елементарни навици в живота и ежедневието им, за които участниците не си дават сметка и ги научават в предаването. Впечатляващо е, че двойките се преоткриват и опознават по-добре вътре в риалитито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *