Diema Sport 3 Online

Diema Sport 3 Online

Diema Sport 3 е български платен спортен телевизионен канал, който започва излъчване на 1 юли 2021 г. Той е част от платения пакет Diema Extra и предлага на своите зрители премиум спортно съдържание в HD качество, налично 24/7. Каналът излъчва изключително атрактивни и зрелищни футболни първенства, включително Първа и Втора Бундеслига, както и Френската лига 1. Освен това, в програмата на Diema Sport 3 се включват и състезания от Формула 1.

Създаването на Diema Sport 3 беше стимулирано от придобиването на правата за излъчване на водещи европейски футболни лиги, което наложи необходимостта от разширяване на спортните канали в рамките на Diema Extra. Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп, изрази амбицията на компанията да продължи да обогатява съдържанието си с най-атрактивните спортни събития в света.

Пакетът Diema Extra, в който е включен Diema Sport 3, предлага разнообразие от спортни събития като българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, Английската Висша лига, Купата на Лигата на Англия, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс турнири, както и обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиа​​​​.

ВАЖНО: Екипът ни препоръчва да гледате Диема Спорт 3 онлайн само от официалните уеб сайтове на телевизията като си заплатите абонамент: https://play.diemaxtra.bg/

ГЛЕДАЙ Diema Sport 3 Online:

Уеб сайт Рейтинг Гледай безплатно
1 Gledaitv.live **
2 Seirsanduk.com **
3 Seirsanduk.live **
4 Iptvbulgaria.net **
5 Tvonline.bg **

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *