Dancing Stars Епизод 1 20.02.2024

Dancing Stars Епизод 1 20.02.2024

“Dancing Stars” – eдин от най-бляскавите световни танцувални формати, който ще предизвика истински фурор и невероятно настроение в зрителите на bTV, има своите звездни водещи. Това са Александра Раева и Краси Радков, които с танцова стъпка, много настроение и хумор, ще ръководят събитията в бляскавото шоу тази пролет в ефира на медията. Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, започнал именно от bTV, а от февруари ще се завърнат в телевизията заедно с “Dancing Stars”. Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто.

„Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да „отвея“ поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега сериозно. Обожавам това невероятно танцувално шоу и много се вълнувам, че ще се докосна до неговия вълшебен свят. Dancing Stars е страст, емоция, феерия от цветове и ритъм, които ще докоснат и развълнува всеки човек. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата – Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!“, споделя вълнението си водещата Алекс Раева.

„За мен Dancing Stars е невероятно предизвикателство. Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така „пластичен“. Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика. Преди години по милостта на зрителите и вероятно заради това, че винаги гледам на всяко предизвикателство без много претенции, стигнах до финала на Dancing Stars. Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи!“, допълва водещият Краси Радков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *