Рибарче Епизод 81 БГ Суб

Рибарче Епизод 81 БГ Суб

„Рибарче“ (Yalı Çapkını) е турски драматичен сериал, който разказва за сблъсъка между традициите и модерния живот, като поставя акцент върху сложните семейни отношения и личностното израстване на героите. Историята се върти около младия и безотговорен Ферит Корхан, изигран от Мерт Рамазан Демир. Ферит е богат наследник на влиятелно семейство, което се надява, че бракът ще го промени и ще го направи по-отговорен. Ферит, обаче, е свикнал с разглезен и лекомислен начин на живот, отдавайки се на удоволствия и бягайки от задълженията.

Семейството му решава да го ожени за Сейран, млада и красива жена от консервативно семейство, изиграна от Афра Сарачоолу. Тя не желае този брак, но е принудена да приеме поради натиска на своето семейство. Бракът между Ферит и Сейран е изпълнен с напрежение, конфликти и емоционални борби.

Те са съвсем различни по характер и възгледи за живота, но съдбата ги сблъсква и ги кара да се опознаят по-добре. Постепенно, въпреки различията си, те започват да се сближават.

 

гледай рибарче тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *