Черешката на тортата 28.05

Черешката на тортата 28.05

Таня Боева стартира новия сезон с невероятен стил. Носителката на „Златен Орфей“ и „Златен Мустанг“ сменя американския Гранд каньон с Долината на тракийските царе в Казанлък, където за първи път ще отвори красивия си дом за зрителите на NOVA. От детските ѝ спомени ще стане ясно, че като ученичка е ходила на курс по сладкарство, а сега се грижи за зеленчукова градина, така че със сигурност ще изненада конкурентите си. Вечерта ще завърши грандиозно с частен концерт и руска рулетка, но с питиета вместо куршуми.

Търсенето на кулинарни съкровища продължава в Кюстендил, където поп певецът Росен Янчев ще приготви впечатляващи грузински ястия от своето детство. Изпълнителят, който преди няколко години е тежал 210 кг, ще готви с такава лекота, че сложните му кулинарни изпълнения ще изглеждат като детска игра. Освен артистичните изяви, Росен Янчев споделя опита си и помага на хора в борбата с наднорменото тегло и булимията. Зрителите ще научат любопитни подробности за грузинската кухня и култура, откъдето идват и корените на даровития изпълнител.

В сряда в кухнята ще се развихри различната Мис България. Ценителите на красотата ще бъдат изненадани от начина, по който красивата Александра Кръстева поддържа тънка талия, както и от факта, че като малка е била много срамежлива и се е криела под масата. Какви са кулинарните възможности на свенливата красавица, зрителите предстои да разберат, но е ясно, че Мис България е отлична домакиня и от дете обича да пере в леген. Александра Кръстева ще сподели няколко снимки от семейните архиви с гостите си.

Ексцентричната Рая Пеева ще заложи на сигурно и ще приготви семпли, но изпитани във времето ястия. Цветната ѝ артистичност ще се пренесе и в кухнята, където, както на сцената, няма да липсват импровизации. Опитът обаче ще си каже тежката дума и Рая няма да допусне да стане главна героиня в кулинарна драма. Освен с вкусна храна, чаровната актриса ще впечатли гостите си и с невероятни истории от детството. Живот в Южна Корея и сладък сън в скута на Бой Джордж по време на „Златен Орфей“ са само част от пъстрите ѝ спомени.

Финалът на звездната седмица ще постави Кирил Недков, който ще демонстрира отлични кулинарни умения. Макар и от разстояние, носителят на „Аскеер“ ще включи цялата си рода в подготовката на масата и ще предложи на гостите домашни специалитети, които не могат да се намерят в магазина. Актьорът, който има близначка, ще сподели личната си история с благодарност към любимата си майка, която сама е отгледала три деца след ранната загуба на баща им. Някога намръщеното и буйно дете ще готви с такова настроение и усмивка, че едва ли някой ще следи какво точно слага в тигана.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *