Състояние на връзката: Сложно е Епизод 63

Състояние на връзката: Сложно е Епизод 63

Сагата с участието на любимите актьори Еда Едже и Берк Октай (Йълдъз и Чаатай от „Опасно изкушение“) се продуцира от MF Yapım и се излъчва в Турция от юли 2015 г. до април 2016 г. в ефира на Show TV в продължение на 40 оригинални епизода по 100 минути.

Интернационалната версия на сериала съдържа 105 епизода по 45 минути.

„Състояние на връзката: сложно е“ се оглавява от Берк Октай („Опасно изкушение“, „Надежда за обич“, „Опасни улици“), Серен Шириндже, Еда Едже („Опасно изкушение“) и Памир Пекин („Песента на живота“).

Участват още Нурсели Идиз („Цената на славата“), Сезай Алтекин („Край или начало“, „Отмъщението“), Алптекин Серденгечти („Опасни улици“, „Отмъщението“, „Чучулигата“, „1001 нощ“), Мерт Тюркоолу, Йозлем Йочалмаз и Еда Кая.

Сюжет: 

Айшегюл (Серен Шириндже) е невинно и весело момиче, живеещо в красива къща, която е наследила от покойните си родители. Тя живее съвсем сама и пише сценарии за сериали.

Един ден двете ѝ най-добри приятелки я подмамват да повярва, че е спечелила безплатна почивка в Гърция. На път за хотела тя среща известния актьор Джан (Берк Октай).

Когато пристига в хотела, тя разбира, че няма резервация на нейно име. Айшегюл няма и достатъчно пари, за да се върне обратно в Истанбул.

Джан ѝ заема пари и тя се прибира благополучно у дома. Тогава разбира, че приятелките ѝ са продали къщата ѝ на Джан.

Съкрушена, тя опитва да преговаря с него, но Джан има условие – ще ѝ позволи да остане, но трябва да работи като прислужница.

Предстои да се заформи и любовен четириъгълник, тъй като Айшегюл се влюбва в Джан, Джан пък е влюбен в Елиф (Еда Едже), Елиф е влюбена в Мурат (Памир Пекин), а пък Мурат изпитва симпатии към Айшегюл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *