Скъпа мамо Епизод 37 БГ Аудио

Скъпа мамо Епизод 37 БГ Аудио

Гледай Скъпа мамо Епизод 37 с БГ Аудио тук

Малката Зейнеп преживява трагедията да загуби майка си Джемре, която умира в резултат на преднамерена катастрофа. Страдаща от рядко сърдечно заболяване, лекарите настояват близките да запазят новината за смъртта ѝ в тайна, за да не застрашат още повече здравето на Зейнеп. Малко преди смъртта си, Джемре става жертва на клевета от страна на своята свекърва, която убеждава Зейнеповия баща, Мурат, че любимата му е била невярна. Погрешно повярвал на лъжите, Мурат решава да каже на дъщеря си, че майка ѝ е на пътешествие. Въпреки това, Зейнеп скоро открива истината, което води до нейния срив. Разбирайки, че баща ѝ планира нов брак, момиченцето получава сърдечен удар и се нуждае от спешна операция.

В този критичен момент, когато сърцето на Зейнеп е на ръба да спре, се появява Назлъ, жена, която е поразително прилича на Джемре. Зейнеп я прегръща и нарича „мамо“, вярвайки, че майка ѝ се е върнала. За да защити Зейнеп, Мурат предлага на Назлъ значително финансово възнаграждение, за да продължи да се представя за Джемре до момента, в който Зейнеп е достатъчно силна, за да претърпи необходимата операция. Тайната, която остава скрита за всички, обаче, е, че Джемре и Назлъ всъщност са разделени при раждането си близначки, и съдбата неслучайно е довела Назлъ в дома на своята починала сестра.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *