Преплетени съдби Епизод 94

Преплетени съдби Епизод 94

Пореден хитов турски сериал ще направи своята премиера през новата 2024 г. в DIEMA FAMILY, като част от стратегията на тематичния канал да предлага най-добрите турски поредици. Дългоочакваният “Преплетени съдби” ще бъде излъчен за първи път в българския ефир на 1 януари (понеделник) от 22:00 ч. Интригуващата драма ще завладее зрителите с разтърсващ сюжет за въздействаща любовна история, която се развива на фона на тежка трагедия. В главните роли влизат изключително популярните и обичани актьори Ирем Хелваджъоглу („Ти разкажи, Черно море“) и Алп Навруз („Не пускай ръката ми“).

Историята в премиерната турска поредица „Преплетени съдби“ се разгръща около трагичната съдба на Дженет (Айча Бингьол), жертва на домашно насилие от страна на своя съпруг. Годините за нея минават в примирие и мълчание, докато един ден не попада в болница. Осъзнавайки, че дните й са преброени, смелата жена избира да разкрие истината за трудния си живот. Тя се обръща за помощ към Зейнеб (Ирем Хелваджъоглу) – адвокатка, чиято рекламна табела вижда случайно от прозореца на болничната си стая. Майката на трима сина с тежка съдба дава на младата жена тайно писмо, чието съдържание ще сближи Зейнеб и Халил (Алп Навруз), най-големия син на Дженет. Тъмни тайни от миналото ще бъдат разкрити, а отношенията в семейството ще претърпят драматични обрати.

Адаптиран по известния роман на турския автор Атике Хинчлиер „Сърдечна болка“, сериалът засяга темата за борбата на всички жени по света против домашното насилие. Негови създатели са Сердар Гьозелекли и Айля Хаджъоуларъ. Към звездния каст се присъединява и Айча Бингьол, която зрителите ще видят в разтърсващото й превъплъщение в образа на Дженет. В ролята на маниакалния й и жесток съпруг Йълмаз влиза актьорът Месут Акуста.

Не пропускайте епизодите на премиерния сериал „Преплетени съдби“ – понеделник, в 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *