Пантанал Епизод 70

Пантанал Епизод 70

Историята на семейство Леонсио се разгръща в 40-те години на XX век, когато Жовентино, патриархът на семейството, се установява в Пантанал, Мато-Гросо, заедно с десетгодишния си син Жозе Леонсио. С времето Жовентино се превръща в един от най-влиятелните земевладелци в района.

По време на посещение в Рио де Жанейро, възрастният вече Жозе Леонсио се среща с Мадлен, която скоро става негова съпруга. Тя му ражда син, наречен Жове. Не след дълго обаче, Мадлен решава да напусне съпруга си и да се върне в Рио. Жозе Леонсио я последва, опитвайки се да върне сина си, но без успех. Той се връща в Пантанал, съкрушен и отчаян.

Впоследствие, Жозе Леонсио открива любовта отново в лицето на Фила, бивша проститутка, която започва да работи като слугиня в дома му. От нея той има още един син, Тадеу.

Двадесет години по-късно, Жозе Леонсио и неговият първороден син Жове най-накрая се срещат отново. Срещата шокира Жозе Леонсио, който не може да приеме сексуалната ориентация на сина си и го изгонва от дома.

Обиден, Жове се връща в Рио де Жанейро, където среща Маруа – дива и страстна млада жена, обвита в слухове, че през нощта се превръща в ягуар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *