Пантанал Епизод 107

Пантанал Епизод 107

Сагата за семейството на Леонсио започва през 40-те години на миналия век, когато патриарх на семейството, Жовентино пристига в град Пантанал, разположен в щата Мато-Гросо със своя десетгодишен син, Жозе Леонсио. Жовентино решава да се установи в там и с времето той става един от най-могъщите собственици на фазенди в района.

По време на пътуване до Рио де Жанейро, вече порасналия Жозе Леонсио се запознава с Мадлен, за която скоро се жени. Мадлен му ражда син, когото кръщават Жове. Не след дълго, тя решава да се раздели със съпруга си и да се върне в Рио де Жанейро. Жозе Леонсио се втурва след нея и опитва да си върне сина, но напразно. Той се връща в Пантанал без Жове, опустошен и отказал се от живота.

След това Жозе Леонсио открива нова любов в лицето на Фила, бивша проститутка, която той наема като прислужница в дома си. Тя му ражда още един син – Тадеу.

Двадесет години по-късно, най-накрая се осъществява срещата между баща и син. Но суровият собственик на фазенда, Жозе Леонсио, изпада в шок от порасналия си син, тъй като смята, че той е станал гей. И той изгонва Жове от дома си.

Оскърбен, Жове решава да се върне в Рио де Жанейро, но неочаквано се запознава с ума Маруа, дива и много чувствена девойка, за която се носят слухове, че нощем се превръща в ягуар

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *