Ослепително слънце Епизод 169

Ослепително слънце Епизод 169

„Ослепително слънце“ е един от най-гледаните европейски сериали за последните няколко години и е носител на няколко престижни награди, сред които и „Най-добра телевизионна продукция“ за 2019 г. Мелодрамата стартира във Франция през 2018 г. и вече трета година не слиза от екран заради огромния зрителски интерес.

„Ослепително слънце“ разгръща няколко вълнуващи сюжетни линии и засяга значими социални теми, а младежката линия в сериала става „тренд“ сред френските тийнейджъри в социалната мрежа Туитър.

Действието се развива в красивия град Монпелиѐ в Южна Франция. Клер се завръща след 17-годишно отсъствие, за да покаже на сина си Тео мястото, на което е роден и което ѝ е причинило толкова много болка и страдание. Само няколко часа по-късно обаче Монпелиѐ нанася нов удар на Клер, която е арестувана и обвинена несправедливо за убийството на свой приятел от детството. За да докаже невинността си, Клер няма друг избор, освен да разкрие всички тайни от миналото, включително и премълчаните истини за смъртта на сестра си Анжел.

Докато се сблъсква с разследващия полицай Ману, отговорен за разкриването на убийството, в което е обвинена, Клер ще се срещне и с младежката си любов Жулиен, който вече е семеен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *