Не ме оставяй Епизод 760

Не ме оставяй Епизод 760

Арзу е жена на средна възраст, която живее в щастлив брак и се радва на хубав живот. Тя и съпругът й Дженгиз, заедно с двата им сина Тарък и Емре, обитават в Анкара. Когато Емре завършва медицинското си образование и се връща у дома, животът на Арзу и семейството й внезапно се променя. Старият приятел на Арзу, Есин, влиза в тяхната животна история, като разкрива тайната за истинския баща на Тарък – братовчедът на Есин, Орхан. Орхан, който по време на студентски години е обезчестил Арзу и я беше изоставил, сега се връща като фактор, който ще промени съдбата на тяхното семейство.

Есин използва тази тайна за своите собствени цели и планира да ожени своята дъщеря Джансу за Емре. Когато обаче Емре трябва да посети Истанбул за медицински семинар, Джансу е принудена от майка си да се срещне с него и да го разведе из града. Но за Джансу спомените за Емре са прекалено неприятни, поради което тя праща своята прислужница да се срещне с него и да се престори, че е тя.

Прислужницата Зейнеп се съгласява на предложението, тъй като има нужда от пари, за да завърши образованието си по медицина. Въпреки че първоначално срещата е замислена като игра, между Емре и Зейнеп се развива връзка, която се оказва преломен момент за всички и предизвиква огромно напрежение в семейството на Арзу. Между Джансу и Зейнеп започва война, която проваля плановете на Есин. Арзу ще се изправи пред множество предизвикателства, но дали ще успее да предотврати разпадането на семейството си?

Годините са 2018-2020, мястото на действие е Турция. Жанровете на този сериал са драма и романтика.

Режисьори на произведението са Джанан Евджимен и Нужин Йълдъз. В ролите участват Еркан Вели, Съла Йозлем Йонемли, Емрах Ак Думан, Суде Догар, Кейко Белир Ярар, Гонджа Якут, Есенгюл Айпек, Чаала Чукур Ова и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *