Наследство Епизод 245

Наследство Епизод 245

„Наследство“ разплита историята на Сехер – една красива и отважна жена, чиято съдба взима неочакван обрат след смъртта на нейната сестра Кевсер във фатален инцидент. С последните си думи, Кевсер възлага на Сехер грижата за своя 5-годишен син Юсуф, изразявайки своето нежелание детето да бъде възпитано от корумпираното семейство на нейния починал съпруг.

Посветена на изпълнението на този семеен завет, Сехер оставя зад себе си своя предишен живот и се премества в резиденцията Къръмлъ, където ще се изправи пред Яман – амбициозния и резервиран бизнесмен, брат на Юсуфовия баща. Яман, мъж омразен от способността си да обича поради своите травматични преживявания в детството, намира утеха единствено в своя племенник.

Заедно с отглеждането на Юсуф, Сехер и Яман ще разкрият в себе си дълбоки емоции и ще се сблъскат с минало, криещо неочаквани тайни. Произведен от Карамел Япъм („Назови ме по име“), този сериал привлича вниманието с изключително замисления си сюжет и изящната актьорска игра на Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу, които печелят любовта на аудиторията.

Допълнително изтънченост и чувственост към историята внася и най-младият актьор в сериала, Берат Рюзгяр Йозкан, изпълняващ ролята на малкия Юсуф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *