Мащехата Епизод 51

Мащехата Епизод 51

Марсия Сиснерос, несправедливо обвинена в убийство, излежава 35-годишна присъда в затвор далеч от дома си, отчуждена от съпруга си Естебан Ломбардо, който не само я смята за убийца, но я подозира в изневяра и поставя под въпрос бащинството на най-малката им дъщеря. Сестрите и сътрудниците на Естебан свидетелстват срещу Марсия, като всеки от тях таи омраза към нея. Естебан подава молба за развод и я оставя на произвола на съдбата.

Убедена в своята невинност и сигурна, че истинският виновник е сред приятелите на Естебан, Марсия учи право, за да възобнови делото си. По-голямата сестра на Естебан, Лукресия, е измислила фалшива история, че тя е мъртва. Тя и Естебан заблуждават децата на Марсия, Уго и Лусия, че майка им е загинала при катастрофа.

Двайсет години след като адвокат урежда предсрочно ѝ освобождаване, Марсия се завръща в страната, решена да върне децата си и да изчисти името си. Отец Хосе, неин довереник и защитник, я уведомява, че Естебан е сгоден за Паула и че в очите на децата ѝ тя е мъртва.

Марсия събира всички заподозрени за убийството, което ги шокира. Независимо от горчивината, Марсия и Естебан усещат, че между тях отново изплуват любовта и желанието. За да спечели децата си и да проучи всеки от заподозрените, Марсия променя името си и се представя като Мариса Джоунс.

Принуден от Марсия, Естебан прекратява годежа си с Паула и се жени повторно за Марсия, която става мащеха на собствените си деца. Марсия разплита мистерията, рискувайки живота си, за да разкрие убиеца, докато Лукресия и приятелите на Естебан заговорничат срещу нея. Марсия разкрива тъмните тайни на всеки заподозрян и в крайна сметка открива убиеца.

Признавайки грешката си, Естебан търси прошка. Марсия осъзнава, че двамата са били жертви на ревност и чужд егоизъм, и дава втори шанс на връзката им. Непоколебима, Марсия възвръща любовта на децата си и е обявена за невинна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *