Любовни афери Епизод 9 27.04

Любовни афери Епизод 9 27.04

„Любовни афери“, както е името на предаването, е дело на създателите на документалното риалити „Съдби на кръстопът“ и българския риалити сериал „София – Ден и Нощ“ на Краси Ванков.

В основата на новия формат отново са „сложните човешки взаимоотношения“. Истински хора ще споделят емоционални разкази за драматични събития, които са преживели, и каква поука са си извадили след това.

„Любовни афери“ ще проследява истории по действителен случаи за „любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла и ново начало“.

Във всеки епизод ще се представят две различни истории, като те ще бъдат разказвани от гледните точки на всяка от замесените страни. „А преценката кой е прав в тези заплетени случаи остава за зрителя“.

Подобно на „Съдби на кръстопът“, отново ще бъдат представяни възстановки на събитията, като в ролите ще са непрофесионални актьори.

В „Любовни афери“ ще се показва „сложността на процесите“, които протичат в най-близките връзки между хората – как са се развили тези връзки, какви са причините за трудностите и какви са начините за справяне с тях.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *