Къде да гледаме сериала „Вина“ Сезон 2?

Къде да гледаме сериала „Вина“ Сезон 2?

Този път, освен да разказва съвременните истории от света на винарския бизнес, сериалът ще пренесе зрителите и назад във времето с вълнуваща история за прадядото и прабабата на главния герой.

В ролята на Филип е актьорът Владимир Зомбори, а сериалът започна със завръщането му от Америка, за да продаде семейната винарска изба.“БНТ: Какво отлежа между първия и втория сезон във вашето съзнание и какво преоткрихте за вкуса на виното?

– Това, което отлежа, отлежа отговорността, още повече когато се прави втори сезон, отговорността за това, което си постигнал и това, което трябва да дадеш на зрителите всъщност е много задължаващо, така че надявам се, че между първи и втори сезон това, което е отлежало, се отвори и наистина ще бъде много добро“, коментира Виктор Божинов, режисьор.

„В БНТ вярваме, че не всичко се случва само в София и затова сме изключително щастливи, че сериалът „Вина“ се случва на няколко различни локации, те ще бъдат обогатени и във втория сезон на сериала, включително ще има снимки и зад граница. Смятаме, че това е важно, защото във времената, в които се развиваме, имаме възможността свободно да пътуваме, сериали какъвто е „Вина“ могат дори да повишат туризма, в Сандански след края на първия сезон се повиши“, каза Антон Андонов, член на УС на БНТ.

За пресъздаване на автентичната атмосфера от миналото, режисьорът Виктор Божинов е използвал Кордопуловата къща в Мелник. Към любимите и добре познати актьори от първия сезон има нови лица – Мая Бежанска, Лилия Маравиля, Дарин Ангелов и други.

„Вина“ ще се излъчва всяка неделя от 21.00 ч. по БНТ 1.

2 thoughts on “Къде да гледаме сериала „Вина“ Сезон 2?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *