Къде да гледаме „Като две капки вода“ Сезон 12 2024?

Къде да гледаме „Като две капки вода“ Сезон 12 2024?

Изненадите в новия сезон на „Като две капки вода“ валят една след друга, но особено внимание със сигурност ще предизвикат в зрителите новите звезди, които ще заемат местата си в журито.

Шоуто стартира на 19 февруари от 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия, а в понеделник, ден след благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата „Най-добър имитатор“.

Както вече стана известно, водещи и този път ще са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро. Но на местата на журиращите е доста интересно.

В ролята на жури този път ще видим поп певецът Любо Киров, който заедно с Хилда Казасян, Фънки и Веско Маринов, ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите.

В дванадесетия сезон на „Като две капки вода“ Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите ще е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владо Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

На масата на журито в неделя ще седнат Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян. Благотворителната вечер, която се осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България, ще бъде излъчена тази неделя (18 февруари) от 20:00 ч. по Нова тв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *