Къде да гледаме „Есента на демона“?

Къде да гледаме „Есента на демона“?

На 29 февруари от 22.00 ч. ще се излъчи първи епизод на криминалната поредица, покорила сърцата на зрителите на NOVA

Бети и Деси Жаблянова от екипа на „На кафе“ посетиха ексклузивната предпремиера на дългоочакваното продължение на хитовия криминален сериал „Дяволското гърло“ –  „Есента на демона“ тази сутрин и интервюираха продуцента на хитовата криминална поредица Евтим Милошев и двама от главните герои – Теодора Духовникова и Димо Алексиев.

Деси е подготвила поредица от репортажи, в които зрителите на „На кафе“ ще могат да гледат най-интересното от бекстейджа на сериала всяка седмица. „Преди излъчването на всеки нов епизод в репортаж за „На кафе“ ще разговаряме с един от главните действащи лица в сюжета. Освен това ще говорим с криминалисти, психолози и историци. Ще научим много интересни неща, които се случиха по време на снимките. Главните герои в сериала ще се представят в друга светлина, а ще има и други пикантни истории“, споделя Деси.

„Българското кино е живо и се развива. В битката на риалити форматите, ние даваме едно качествено и добро българско кино”, категоричен бе продуцентът на сериала Евтим Милошев.

„В „Есента на демона“ всичко е различно, но се усеща въздуха на „Дяволското гърло“. Въпреки че вече не сме в Родопите, а в красивото Велико Търново. Героите Мия Язова и Филип Чанов са много променени. Минало е много време. Случили са се големи драми. Откриваме ги в нов, специален етап от техния живот. Главните герои в сериала са различни, историята и посланието му също. Втори сезон е много чакан от феновете и се надявам да бъдем на нивото на това очакване и да им предложим нещо вълнуващо. Не само да разберат кой е убиецът, но и да се вълнуват  “, разкрива Теодора Духовникова, на която е поверена една от главните роли в сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *