Златно момче Епизод 74

Златно момче Епизод 74

„Златното Момче“ спечели наградата за „Най-добър сериал на 2023 г.“ на престижните турски телевизионни награди „Златна пеперуда“. Сериалът разказва за необикновената любовна история между богат, но безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак и да се справят с двата си напълно различни свята.

Централната фигура в историята е Ферит Корхан (Мерт Рамазан Демир) – наследник на знатна бижутерска фамилия, чиято лекомисленост и безгрижие разочароват цялото му семейство. За да му наложи урок, дядо му Халис Ага решава да го ожени за скромно момиче от Антеп.

Новината за търсенето на булка за Ферит се разпространява бързо в града, където патриархалните структури са силни. Суна от семейството на Кязъм е избрана за Феритовата булка, момиче, чиито единствени надежди за бъдеще са свързани с брака на дъщерите й. Въпреки че Ферит първоначално се противопоставя, той се оказва привлечен от привлекателността на сестрата на Суна – Сейран (Афра Сараджоолу).

След като бракът е уреден, животът на Сейран претърпява рязък обрат, когато разбира за връзката на Ферит с друга жена. Въпреки трудностите, които ги очакват, дали между Ферит и Сейран може да се развие истинска любов? Това е въпросът, пред който са изправени героите на „Златното Момче“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *