Есента на демона Епизод 7

Есента на демона Епизод 7

Разследването на мистериозните случаи се заплита с всяка изминала минута в новия епизод на „Есента на демона“. Този четвъртък по NOVA криминалната поредица ще изненада всички с неочаквани факти за част от героите, които ще насочат подозренията в коренно различна посока.

От полицейското управление във Велико Търново ще изчезнат едни от най-важните доказателства, открити в разследването досега. Мистериозната загуба ще насочи вниманието към служителите в полицията, а взаимните обвинения помежду им няма да закъснеят. Какви са изчезналите доказателства и кой ще разбере за липсата им?

След убийството на адвокат Смилев (Константин Трендафилов), криминалистите тръгват по следите на новите улики и зловещи знаци, оставени от убиеца. Илчев (Николай Николаев) бързо ще разнищи значението зад загадъчния надпис „Повелителят на мухите“, което ще разкрие важни за разследването исторически факти. Не след дълго наяве ще излезе и шокираща тайна за живота на Смилев, която е криел години наред дори от най-близките си хора.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще направят последен опит да помогнат на разследването преди да се оттеглят, когато се натъкват на неочаквана гледка пред къщата на комисар Тороманов (Мариан Вълев). Мия веднага разбира на каква ситуация са станали неволни свидетели и се възползва от момента, за да наклони везните в своя полза. Дали видяното ще успее да задържи нея и Филип във Велико Търново?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *