Есента на демона Епизод 2

Есента на демона Епизод 2

Във втория сезон на криминалната поредица „Есента на демона“, зрителите ще бъдат залепени пред екраните с нови мистерии и непревзойдено качество на продукцията.

През тази пролет, на канала NOVA ще започне с нетърпение очакваното продължение на един от най-популярните български телевизионни сериали – „Дяволското гърло“. Новият сезон, озаглавен „Есента на демона“, е първата серия, удостоена с престижната награда „Златна роза“, и обещава да очарова аудиторията със затягаща дъха история и върховно качество на изработка. Втората част на криминалната драма ще постави главните герои пред поредица от тайнствени престъпления и загадъчни случаи, развиващи се сред величествените и енигматични декори на Велико Търново. Предстоящият сезон подчертава стремежа на Nova Broadcasting Group да насърчава българското кино и да го представя на световния пазар.

„Есента на демона“ отново ще събере на екрана обичаните герои Мия Язова и Филип Чанов, оживени благодарение на таланта на Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. В новия сезон дуото детективи ще се изправи пред сложната задача да разплетат мистерията, скрита зад поредица от убийства в един от най-очарователните български градове. Продължението на драмата ще предложи на зрителите да следят разследване, преплетено с езотерична мистика и българска история, напрежение, предизвикателства и неочаквани откровения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *