Ергенът Епизод 26 Сезон 3

Ергенът Епизод 26 Сезон 3

Гледай Ергенът Сезон 3 Епизод 26 на 16.05 тук

Вече е известно кой ще бъде третият „Ерген“ (според заглавието на същоименното риалити шоу) – на фона на предходните два сезона, в които участваха бивш спортист и талантлив пианист, сега продуцентите се спряха на бизнесмен, който е не само успешен, но и изключително млад. Александър Младенов е името на новия „Ерген“, който ще търси своята голяма любов на ново място.

Както беше обявено преди известно време, романтичното риалити шоу няма да се снима в Турция, както предишните два сезона, а в Гърция. Днес бяха разпространени първите снимки на луксозното имение, което ще приюти участниците, борещи се за сърцето на главния герой. Имотът разполага с хеликоптерна площадка, джакузи и прекрасна градина с изглед към морето, както може да видите. От bTV все още не разкриват точното местоположение на това имение, но е ясно, че там ще цари емоционална буря.

Ако все още не сте чували за Александър Младенов – той е един от успешните млади предприемачи в България, разширяващ бизнеса си не само в страната, но и в Европа. Той е амбициран да направи компанията си световен бранд и не се страхува да взима решения, като вярва, че успехът изисква смелост и риск.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *