Вина Сезон 2 Епизод 12

Вина Сезон 2 Епизод 12

Във втория сезон на „Вина“ отношенията между добре познатите персонажи от старата винарна „Маркова изба“ се усложняват още повече поради нововъведения и открития, като сред тях се появяват както стари, така и нови врагове и съюзници. Основно събитие в развиващия се винарски регион е идването на нов конкурент – „Алени хълмове“.

В историята участват Лилия Маравиля, Мая Бежанска, Милица Гладнишка и Биляна Петринска.

Новата винарна, която скоро ще бъде открита на хълма срещу „Маркова изба“, принадлежи на семейство с дълга история, която по невероятен начин се преплита с тази на винаря предприемач Марко Велчев. Но коя е истинската идентичност на Марко и как се преплитат съдбите на двете семейства, които са били разпръснати по света, за да бъдат отново обединени около общ хълм?

Основната причина за това събитие е земята, която дава богата реколта от грозде. Въпреки това, проблемът със виното, което трудно се консумира, дори след дълго време на отлежаване, остава.

Всички стари и нови герои са засегнати от събитията както емоционално, така и финансово.

Филип Янг, който се завръща от Америка, е разкъсан между чувствата и намеренията си, като пред него стоят не две, а три жени – неговата съпруга Марта, енологът Елина и доминиращата му майка Зоя Янг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *