БТВ ЕКШЪН (BTV Action) НА ЖИВО

БТВ ЕКШЪН (BTV Action) НА ЖИВО

bTV Action, известен още като БТВ Екшън, е български телевизионен канал, част от bTV Media Group и собственост на американския медиен конгломерат CME (Central European Media Enterprises)​​. Каналът започва излъчване на 22 януари 2011 г. и е профилиран към мъжката аудитория, предлагайки предавания, спорт, документални поредици и екшън филми​​​​.

Историята на канала започва още през 1998 г., когато е създадена първата частна ефирна мрежа в България – ТОП Телевизия, базирана в Шумен. През годините телевизията претърпява няколко промени на името и собствеността, като през 2002 г. изключва част от предавателите си и е официално закрита през 2004 г. През 2005 г. фирмата-собственик е закупена и преобразувана в CTN, която започва излъчване през 2006 г. През 2007 г. телевизията се преобразува в TV2, а през 2009 г. – в PRO.BG. През 2010 г. CME придобива bTV Media Group, и на 22 януари 2011 г., PRO.BG се препозиционира в структурата на bTV Media Group и се преименува на Би Ти Ви Екшън​​.

Шампионска лига БТВ Екшън

БТВ Екшън е известен с предаването на висококачествени спортни събития, и по-специално, Шампионската лига. Това е едно от най-престижните футболни състезания в света, което събира водещите клубове от цяла Европа. БТВ Екшън предлага на своите зрители възможността да наблюдават всички ключови мачове на живо, като осигурява висококачествена картинка и професионален коментар. Феновете на футбола могат да очакват интригуващи анализи и предавания, свързани със събитията от Шампионската лига.

БТВ Екшън филми

Освен спортни събития, БТВ Екшън предлага и богат избор на филми, особено в жанра на екшъна и приключенията. Този канал е известен със своята библиотека от вълнуващи, динамични и високобюджетни филмови продукции. Зрителите могат да се насладят на класически и съвременни екшън заглавия, които включват всичко от героични истории до модерни трилъри и научнофантастични приключения. Каналът също така редовно обновява своята програма, за да предложи най-новите и популярни филмови заглавия.

Алтернативен линк за BTV Action HD

За тези, които желаят да гледат БТВ Екшън в HD качество, но не разполагат с достъп до телевизионния канал през традиционните телевизионни мрежи, съществуват алтернативни възможности. Онлайн платформи и приложения често предлагат достъп до БТВ Екшън в HD, като по този начин осигуряват възможността за гледане на програмата във високо качество от всяка точка и устройство. Важно е да се отбележи, че за използването на тези услуги може да се налага абонамент или еднократно плащане.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ БТВ ЕКШЪН НА ЖИВО:

Уеб сайт Рейтинг Гледай безплатно
1 Iptv-bg.com **
2 Seirsanduk.com **
3 Gledaibgtv.com **
4 Bg-gledai.co **
5 Gledaitv.live **

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *