Бригада нов дом 18.05

Бригада нов дом 18.05

Гледай Бригада нов дом на 18.05 тук

Сезон шести на предаването „Бригада Нов дом“ стартира през февруари по bTV с подновен екип под ръководството на бригадир Калин Евтимов, който е познат на аудиторията от осмия сезон на „Фермата“. Подробности за новостите, предизвикателствата и целите на предаването споделя самият той в специално интервю за сайта Woman.bg. Ето част от разговора:

Казвате, че най-голямото предизвикателство е да извършите ремонта само за пет дни. Това ли ви мотивира да работите бързо?

Спазването на сроковете беше наистина предизвикателство за нас. Във всекидневието се занимаваме с тази работа от години, но обикновено проектите ни са с по-продължителни срокове. Справянето в рамките на пет дни беше особено трудно за целия екип през цялото предаване. Снимките протекоха през есента и зимата, когато времето беше студено, а температурите за ремонт обикновено са по-високи. Нужно беше бързо да се адаптираме към този интензивен процес, тъй като в реалния живот ремонтите изискват повече време. Но заради каузата и общото добро направихме всичко възможно да се справим в този ограничен срок. Радвам се, че успяхме да се организираме и да регулираме нашите графици адекватно.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *