Бригада нов дом Сезон 6 Епизод 11 04.05

Бригада нов дом Сезон 6 Епизод 11 04.05

Шести сезон на „Бригада Нов дом“ стартира през февруари по bTV с обновен бригада, начело с бригадир Калин Евтимов, познат на зрителите от „Фермата“ 8. За новостите в предаването, предизвикателствата и смисъла разказва той в специално интервю за сайта Woman.bg. Вижте част от него тук:

Казвате, че най-голямото предизвикателство е да извършите ремонта само за пет дни. Значи вярвате с максимата, че бързата кучка слепи ги ражда?

Сроковете, които трябваше да спазваме в предаването, бяха истинско предизвикателство за нас. Ние вършим тази работа в реалния живот от години, но проектите, които изпълняваме, са с доста по-дълъг срок. Да се справим за пет дни беше най-голямото предизвикателство за нас в цялото предаване. Снимахме през есента и зимата, когато бе доста студено, а за ремонтите по принцип се изискват по-високи температури. Трябваше бързо да се пренастроим към този динамичен процес, защото в реалния живот няма как да справим и да направим ремонти за пет дни. Но сега в името на каузата, в името на доброто, трябваше да направим и невъзможното, за да се справим в този кратък срок. Радвам се, че бързо пренастроихме часовниците и успяхме да се организираме.

В този сезон присъствате заедно с Мария Силвестър при предаването на обновените домовете на щастливците, избрани да бъдат в предаването. Какво ви казват те най-често?

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *