Алфа Епизод 3

Алфа Епизод 3

Новият хит в програмата на bTV, „Алфа“, представлява криминален сериал с елементи на трилър. Зад камерата стои Димитър Коцев-Шошо като продуцент и режисьор, а екранът оживява благодарение на известни актьори като Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър и Петър Антонов. Те са в компанията на млади и обещаващи таланти – Валентина Каролева, Спартак Панталеев, Георги Богданов и Виолина Доцева, които обещават да завладеят публиката с убедителни персонажи, натурална актьорска игра и изразен талант, потапяйки зрителя в света на „Алфа“.

В сериала, Стефан Вълдобрев, известен със своето разностранно творчество, влиза в ролята на блестящия детектив Макс Ръсин. Като преподавател по Наказателно-правно право, Ръсин се подготвя за своето професионално връщане в полицейската работа, начело на новосъздадения отдел за Серийни престъпления. Той е предизвикан да избере своя екип от четирима студенти – Рая, Крис, Филип и Мина. При избора му съдейства психологът и негова бивша съпруга Жана, както и близкият му приятел и криминален репортер Лео.

Ръсин събира своите избраници в скромно пространство, наречено Фризера, където им представя стари дела с изменени детайли и имена. Събитията вземат неочакван обрат с появата на сериен убиец, което коренно променя динамиката на сериала и съдбите на героите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *