Алфа Епизод 13

Алфа Епизод 13

Гледай Алфа Епизод 12 с БГ Аудио тук

„Алфа“ е криминален трилър, който прилича на най-добрите скандинавски драми през последните години.

Сериалът разказва историята на върховния детектив Максим Ръсин, който трябва да избере един от четирима студенти по криминалистика, за да се присъедини към нов отдел на Интерпол за разследване на серийни убийства.

Изключителната режисьорска работа на сериала е постижение на Димитър Коцев – Шошо и Петър Крумов. В интервю за Булевард България Шошо споделя, че сериалът преобразява българската телевизия, показвайки, че създаването на телевизионно кино е възможно в България, въпреки ограничените бюджети в сравнение с големи платформи като Netflix и HBO. Според него успехът зависи от мотивирания екип и добрата продуцентска работа.

„Алфа“ също впечатлява с изящната работа на оператора Александър Станишев, чийто обектив улавя града с уникален и характерен дух, типичен за висококачественото кино.

Диалозите между персонажите са друго важно постижение на сериала, благодарение на сценаристите Димитър Христов – Кевин, Яна Борисова и Димитър Коцев. В българските сериали рядко се среща такава автентичност в разговорите – персонажите говорят реалистично, без излишни клишета и повърхностни реплики. Динамичният диалог и интимните гледни точки към персонажите допринасят за ускоряване или забавяне на ритъма чрез монтажа и подчертават най-добрите актьорски изпълнения.

ПРИСЪЕДИНИ СИ В НАШАТА FACEBOOK ГРУПА И ГЛЕДАЙ 3 ДНИ НАПРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ И РИАЛИТИТА: https://www.facebook.com/groups/1908724262896119

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *